Bra gårdag

Igår var första lite varma dagen. Njöt till max och var ute i stort sett hela dagen. Blir så himla glad när det är bra väder! Först åkte jag med familjen till vindelmarknaden. Gick omkring där i några timmar, träffade massa folk, åt hamburgare, lyssnade på musik. Sen när vi kom hem satte jag och Vilma oss ute med ett fat med vattenmelon och naturgodis. Vattenmelon smakar verkligen sommar och var verkligen gott en solig dag som igår.
Bullen och bananerna köpte jag till en tiggare. Är verkligen kul att göra andra glada!
På kvällen blev vi ett helt gäng som gick ner till sjön och grillade mashmallows och åt massa annat gott och bara pratade. Det är så roligt att passa på att träffa alla sina kompisar nu och i sommar eftersom jag vet att vi kommer ses mindre i höst när alla börjar på olika gymnasium.
 
Nu ska jag ta tag i den här dagen. Har ju bara ätit frukost hittills! Tror jag ska köra någon form av träning här hemma och sedan ha lite hemma spa. Hinner nog inte fara på gymmet idag eftersom det är morsdag idag och vi får främmande på eftermiddagen. Kommer inte ens träffa mamma idag, en av dom dåliga grejerna med att ha skilda föräldrar. Men man har ju andra dagar på året man kan fira sin mamma ;)
 
Izan | | 2 kommentarer |

Paket - Skolavslutningsklänning mm.

Puuh då var den stressen borta! Alla känner nog igen sig i stressen efter en skolavslutningsklänning. Om man inte var ute i god tid förstårs. Jag var ganska sent ute, enligt mig och kände när jag beställde att jag inte alls visste vad jag skulle göra ifall dom inte passade. Man vill ju helst inte hålla på och skicka tillbaka saker och köpa nya såhär 2 veckor innan avslutningen.
 
Den jag ska ha på själva skolavslutningen passade jättebra och blev precis som jag hade tänkt mig. När händer det lixom? Sen ska alla i 9:an på min skola ha en avslutningsmiddag som är kvällen innan skolavslutningen. Den klänningen som jag ska ha på middagen är jag väl inte riktigt lika nöjd med men den funkar.
 
Allt är från nelly.com. Beställde även en tröja och ett linne. ALLT I FÄRG. INGET SVART. KAN NI TÄNKA ER?! ;)
Ni får bara en sneak peak på klänningarna. Ni får se dom på senare.
 
^^Denna blir nog en stor favorit. Älskar ryggen.
Izan, New in | | En kommentar |

Starstruckted.

Asså ni fattar inte hur starstrucked jag är. Jag skulle fara och kolla synen efter skolan, eftersom man måste det innan man ska börja övningsköra. Hade slutat tidigare och tänkte att om jag får tid direkt så hinner jag med en tidigare buss. Såklart hade dom ingen tid just då men jag fick tid en timme senare.
 
Så då fick jag gå på stan och vänta och av en ren slump så lyckas jag möta Anty eller Antonia. Asså whut. Hur stor är chansen!? Såg henne för ca en månad sen också men då gick jag aldrig fram men nu var jag som bara tvungen. Asså har aldrig blivit så starstrucked och trodde aldrig jag skulle bli heller. Har ju träffat kändisar förut men det har aldrig varit någon big deal. Men detta gjorde seriöst min dag!!!!
 
Ja idag är jag fan en fangirl. Om ni inte tittat på henne på yt, då har ni missat något. Alla måste göra det!!
 
 
Izan | | En kommentar |
Upp