Övik

Imorse när jag gick ner och skulle äta frukost vart jag ganska förvånad. Mamma och fredrik hade tagit fram jätte mycket frukost och tänt just och gjort jättefint. Kändes som hotelfrukost fast hemma.
 
Eftersom dom kom hem från nya zeeland ganska nyligen så hade dom inte hunnit visa bilderna. Så medans vi åt frukost visade dom bilderna på tvn medans och hade typ värsta föreläsningen om allt dom hade gjort.
Jag har sett bilder därifrån förut, men då har det varit typ på weheartit eller google. Allt ser ju så himla fint ut där så har ju nästan trott att dom varit redigerade så. Men nu efter att ha sett mamma och Fredriks bilder är det som ett kvitto på att det verkligen ser ut så. Så nu står verkligen nya zeeland på min att göra lista.
 
Efter frukosten fick vi presenter, alla barnen fick varsin berlock från evolve. Dom var verkligen jättefina och personliga. Trodde vi skulle få typ godis eller nått annat sånt men då var det här mycket roligare.
 
Nu ska vi till Övik så jag hinner inte skriva mer....berättar mer sen
 
 
 
 
 
 
 
Izan | | 3 kommentarer |

Frisörbesök

Idag for jag på stan en stund. Först klippte jag mig och köpte toning. Så imorgon när jag vaknar kommer jag vara brunett. Känns lite nervöst men också roligt att testa nått nytt, har ju endå varit blondin hela mitt liv så. Förhoppningsvis blir det bra.
 
Efter det åt jag lunch med mamma på utopia sen gick vi bara runt och kollade en stund på stan. 
 
Nu ska jag hjälpa till med middagen och sen tona håret :O
 
 
Izan | | Kommentera |

Borta bra, hemma bäst

Efter att ha bott hos mormor i nästan en månad var det vääääääldigt skönt att komma hem. Jag har haft det jätte bra där och mormor har tagit hand om mig som en prinsessa men det är alltid skönt att komma hem.
Fast dom senaste dagarna har däremot inte varit så roliga, jag har verkligen inte haft nått att göra. Dom senaste dagarna har jag gått omkring och fotat tills jag kommit på att jag ändå inte kunde göra nått med bilderna, typ blogga och redigera eftersom hennes internet inte funkade. Ritat tills jag insåg att allt jag ritade bara blev fult. Sen igårkväll gick jag ner till gäststugan vid ca 10 och tänkte kolla på tv. Men då fanns de såklart inget att kolla på...efter ett tag gav jag upp och bestämde mig för att sova istället, så nä jag har haft det ganska tråkigt. 
Men det gjorde det bara ännu skönare att komma hem.
 
Sen jag kom hem har jag i stort sett pratat och fikat med mamma, Fredrik och Emla sen gick dom och la sig.
Sen gjorde jag middag själv. Och nu hade jag tänkt kolla på one tree hill resten av kvällen. Sen ska jag sova i min egna säng. Bästa känslan typ...
 
 
Izan | | Kommentera |
Upp