Min hudvårdsrutin

Känns som att alla verkar uppskatta när jag gör inlägg om olika produkter jag använder. Tänkte därför att jag kunde visa vad jag använder varje dag just nu. 
Förut för nått år sedan hade jag knappt några finnar och skulle jag inte ha haft det nu så skulle jag nog inte tvätta ansiktet alls. Brydde mig inte alls om sånt här förut för jag hade inga finnar och varför skulle man då rengöra ansiktet lixom?! ;) Är rätt så bra på att slarva nu också.
 
Nu har jag finnar lite då och då, det går i vågor. Jag har aldrig haft speciellt mycket finnar och har just nu nästan inga alls. Men allt beror på hur noga jag är på att ta hand om huden. Om jag slarvar några dagar så syns det! 
 
Detta är vad jag använder oftast:
 
 
Facial wash Neutrogena - Denna försöker jag använda varje morgon och kväll men inte alltid jag orkar. En av de bättre ansiktrengöringar jag testat och luktar gott och fräscht!
 
Ansiktsvatten Lush - Love it. Superbra, man känner sig återfuktad i ansiktet och det tar bort allt smuts. Använder denna nästan varje dag.
 
Eye make-up remover The body shop - Använder denna varje gång jag har smink på mig vilket nästan är varje dag. Superbra!
 
Natt/dagkräm The body shop - Tycker dessa är superbra. Återfuktar bra typ som en kräm ska va. Dock är dom snart slut, fick dom i min TBS kalender därför det är små förpackningar.
 
Ansiktsmask, Lush - Behöver jag ens säga något om denna, skrev ett helt inlägg om den för nån dag sedan. Älskar den. Den är den viktigaste av alla dom här produkterna och använder jag den här några gånger i veckan känns huden bebislen, alla finnar försvinner och porerna blir mindre. Den rengör helt enkelt. Loooove it! Minus är att den bara håller i en månad för att den är gjord av färska ingridienser, hade ju varit enklare om lush hade funnits här i Umeå då hade jag kunnat köpa en ny varje månad!
 
Izan, Skönhet | |
#1 - - milina.blogg.se:

Kul att läsa!

#2 - - linah:

åh va kul att du delar med dig :D!

#3 - - MATILDA ROSQVIST:

vad kul att få veta och få lite inspiration :D

Upp