Bodypump

Hejhej! Idag var jag på bodypump igen. Tycker verkligen det är den roligaste träningsformen just nu, så därför går jag också på det ganska ofta. Eller så ofta jag kan i alla fall. Bor en bit utanför stan så det är alltid problem hur jag ska ta mig till och från gymmet. Men brukar försöka fara dit minst 2 gånger i veckan.
 
Även om det är roligt med bodypump så känner jag endå att jag skulle vilja ha lite variation. Förutom pump har jag varit på indoor walking (kondition med crosstrainer), ass u like (ben och rumppass) och moveoopeak (cirkelträning) men har aldrig riktigt fastnat för någon av dom. Har ni något tips på träningspass? Vad är eran favoritträning just nu? 
 
 
Izan, Träning & Hälsa | |
#1 - - Ida:

Kika in på min blogg för tips om gratis prover, tävlingar, betalda undersökningar och mycket mer:)

Svar: Okej, tack :)
Inez

#2 - - Ida:

Kika in på min blogg för tips om gratis prover, tävlingar, betalda undersökningar och mycket mer:)

#3 - - milina.blogg.se:

Hah, jag tränar inte :|

Svar: Haha måste man ju inte! :)
Inez

#4 - - Malin Lindgren:

Vad kul, och riktigt snygga kläder ;) gym är ju min favoritträning och kommer nog alltid vara eftersom det finns tusen övningar så man kan ju aldrig tröttna :)

Svar: Taack!! Själv är jag inte så duktig på att träna på egen hand i gymmet för jag ger upp lätt, det blir som bara "nu har jag gjort det här ett tag det får nog räcka". Behöver någon som pushar mig, därför är pass så himla bra!! :)
Inez

#5 - - Hanna:

Det är så skönt att träna tycker jag! :DD Allt bra med dig?

Svar: Jag håller med! Jarå det är det :))
Inez

#6 - - Caroline:

När jag körde i grupp så älskade jag body attack, body pump och fitcamps tabatapass ^^

Svar: Tack för tipsen! :)
Inez

Upp